Pusa teu mo mea faigaluega faigofie i totonu o la'ei

E fa ituaiga o mea e teu ai mea e masani ona fa'aogaina ma faigofie ona fa'aoga i totonu o la'ei: tautau, pusa teu oloa, pusa teu oloa ma atigi pusa.
01 Pusa teu i totonu o la'ei
O le pusa teu oloa o se tasi lea o mea e teu ai mea e sili ona taua i le faagasologa o le faʻavasegaina.E masani ona faʻaaogaina e teu ai mea i vaaiga eseese, e pei o lavalava, fualaau faisua, tusi tusi ma isi mea laiti.

Aisea e faaaoga ai le pusa teu oloa?
O se tasi o itu lelei o le fa'avasegaina o mea uma e manino i le tilotilo, faigofie ona taulimaina ma e le afaina ai le tasi ma le isi.O le auala sili e teu ai mo lenei faʻamoemoe o le teuina i luga ole laiga.O le pusa teu oloa o le faʻaaogaina lea o le "puipui" faʻataʻamilo ma luga o le pito i lalo e fesoasoani ai i le tuʻu o mea, ina ia ausia ai le faʻamoemoega o le teuina i luga.

O le ā?
I totonu o laʻei, o le pusa teu oloa e masani ona teuina ai lavalava faʻatausaga.
Ioe, e mafai foi ona e teuina ni lavalava i fafo atu o le vaitau.Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te matua fefe lava i faʻalavelave, ma ua lava le avanoa, o lea ou te tuʻu ai lavalava manifinifi o le vaitau i totonu o le pusa faʻapipiʻi i luga, ma tuʻu i totonu o le vaega lona lua / le masani ai o le laʻei.Tau lava o le suia o le tulaga o le pusa teuina pe a suia le vaitau.
Manatua o le pusa teu oloa e tatau ona ufiufi i ie poʻo pusa pusa e aloese ai mai le pefu.

Gaugau tu'usa'o, teuina tu'usa'o
Gagau sa'o.O lona uiga o le gaugau o lavalava i se faatafafā, ona gaugau lea i le afa, ma mulimuli ane liliu i latou i ni sikuea laiti e mafai ona tutu.
Tu'u sa'o.O le tasi itu o le gaugau o lavalava e mafolafola ma lamolemole, ma e tele faʻapipiʻi i le isi itu.Pe a teuina, faʻalogo i le itu mafolafola ma lamolemole i luga, lea e sili atu ona faigofie e suʻe ma ave.
O nisi o uo e le mananao e faaalu le tele o le taimi e gaugau ai ofu i afa, o lea latou te gaugau ai lavalava i se faatafafa, ona taai lea i luga ma teu i luga o le sa'o.I le tagata lava ia, afai lava e mafai ona e tu i luga ma ausia le faʻamoemoe o le manino i le tilotilo, faigofie ona taulimaina ma tuʻuina e aunoa ma le afaina o le tasi i le isi, ma le le popole i ou foliga vaaia, e mafai ona e faia soo se mea.

02 Filifiliga o pusa teu oloa
Tele, meafaitino ma lanu
Tele: Fa'amolemole fua sa'o e tusa ai ma le tele o lau atigi pusa po'o le laminate a'o le'i fa'atau.
Mea: O le pusa teuina lavalava e tatau ona faia i mea palasitika malo, lea e sili atu ona faauo i lavalava.
Lanu: O le lanu o meafaigaluega e teu ai ma le lanu o meaafale e tatau ona faʻamaopoopoina i le tele e mafai ai.Filifili mea e teu ai mea e maualalo le lanu lanu e faʻamama atili ai, pei o lanu paʻepaʻe ma manino.


Taimi meli: Sep-28-2022